Kauneuspuoti Nina

Kauneuspuoti Nina avattu Suokatu 27, 70100 Kuopio

Kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoava kauneushoitola Kuopion keskustassa. Palveluihini kuuluvat jalkojenhoidot ja käsihoidot, monipuoliset kasvohoidot, brow boost sekä kestovärjäykset. Erikoishoidot kuten LPG Endermologie- vartalo- ja kasvohoidot. LPG-kasvohoidoissa on tarjolla tehokkaita yhdistelmähoitoja jokaiselle ihotyypille. Tarjoan myös erilaisia hemmottelupaketteja.

Henkilökunta

Employee picture

SKY-Cidesco-kosmetologi Nina Tuomainen

Olen valmistunut SKY-Cidesco-kosmetologiksi Suomen Kosmetologikoulusta v.2004. Kuopiossa aloitin työskentelyni keväällä 2021. Tarjoan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja teen työni suurella sydämellä aina asiakkaan toiveita ja tavoitteita kuunnellen. Olen kosmetologi, joka kertoo asiakkaalleni mitä ja miksi teen ja miten hoito etenee. Olen sosiaalinen ja minun luokse on helppo tulla, mutta mikä tärkeintä, osaan olla myös hiljaa ja antaa aina asiakkaalle nautittavan ja rentouttavan hetken hoitolassani. Pyrin kehittämään itseäni työssäni jatkuvasti ja vahvuuksinani pidän jalkojenhoitoa, LPG-yhdistelmähoitoja kasvoille sekä LPG-vartalohoitoa. Palvelen Sinua suomen- tai englanninkielellä.

Lahjakortit

Lahjakortteja voit ostaa suoraan nettiajanvarauksesta tietylle summalle tai suoraan hoitolasta mikäli haluat lahjakortin tietylle hoidolle/hoidoille. Postitan lahjakortin tarvittaessa lahjan saajalle.

Ajanvaraus

Peruutus aina 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista tai peruuttamatta jättämistä hoidoista yrityksellä on oikeus periä 100% varatun hoidon hinnasta. Opiskelijat saavat kaikista hoidoista -10%!

Yhteystiedot

Teethän ajanvaraukset nettiajanvarauksesta tai soittamalla.

Sijainti

 Kauneuspuoti Nina

 +358500672094

 Suokatu 27, LH 7 70100 Kuopio

 ntuomainen72@hotmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

LPG Endermologie-vartalohoidotHinta alk.
LPG Endermologie, 45 min-hoito
LPG Endermologie-vartalohoito, 45 min suositellaan tehtäväksi sarjahoitona mikäli on kyseessä esteettinen hoito, jolloin kehoa halutaan muokata tietyistä kohdista, ihoa halutaan tasoittaa ja ympärysmittoja pienentää. Optimaalisiin tuloksiin päästään 10 krt/sarjahoidolla, jolloin hoitoa suositellaan tiiviisti 2-3 krt/vko. Sarjahoidosta -10% alennusta. Sarjaa ei tarvitse maksaa kerralla.
65,00 €
LPG Endermologie Sport, 45 min
LPG Endermologie Sport, on suoritusta ennen tai jälkeen palauttava lihashuolto. Hoidossa verenkierto vilkastuu n. 4X ja aineenvaihdunta kiihtyy n. 3X, jolloin elimistö poistaa veren- ja lymfakierron avulla kuona-aineita ja myrkkyjä kehosta. Metabolia vilkastuu huomattavasti. Hoito voidaan tehdä suoritusta edeltävänä päivänä tai suorituksen jälkeen. LPG Sport - vartalohoidossa voidaan myös hoitaa akuutteja kiputiloja ja lihasjäykkyyksiä esim. pohkeet ja säärilihakset.
65,00 €
LPG Endermologie, 60 min.
LPG-vartalohoidossa, 60 min ehditään hoitaa koko keho, esim. pohkeet ja sääret mikäli siellä lihasjäykkyyksiä ja muuten keskittyä ns. ongelmakohtiin esteettisellä puolella. Tai hoidossa voidaan hoitaa koko vartalo ja esim. kaula, leuanalus ja "allit"
85,00 €
LPG Endermologie, 30 min
LPG, 30 min ehditään hoitaa osa kehosta. Keskittyä ns. ongelmakohtiin. Tai tämä hoito kannattaa valita mikäli olet tulossa tutustumaan hoitoon ensimmäisen kerran.
55,00 €
LPG Endermologie-tutustumiskäynti
Jos haluat kokeilla hoitoa ja keskustella mahdollisesta sarjahoidosta ja suunnitella sitä, tämä on hyvä vaihtoehto aloittaa hoito. Mahdollista kokeille joko 30 min. vartalohoito tai 30 min kasvohoito.
45,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Classic pedicure
Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta. CND Vinylux lakalla vain terveelle kynnelle.
79,00 €
Classic Pedicure CND Shellac-geelilakkauksella
Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, CND Shellac- geelilakkaus, hieronta ja öljy.
120,00 €
CND Shellac varpaankynsien geelilakkaus
Kynnet leikataan, siistitään ja ohennetaan tarvittaessa, jonka jälkeen CND Shellac-geelilakkaus. Ilmoitathan aikaa varatessa mikäli sinulle on entiset geelilakat, jotka pitää poistaa, niin aika saadaan soviteltua riittävän pitkäksi.
70,00 €
Kynsien leikkaus ja ohentaminen
Kynnet leikataan ja ohennetaan ja mikäli kyseessä sisään kasvanut kynsi, se hoidetaan ja laitetaan kuitu alle.
47,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
27,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
27,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
37,00 €
Brow boost, kulmien laminointi
62,00 €
LPG Endermologie-kasvohoidotHinta alk.
LPG Endermologie pika kasvohoito
Alkupuhdistus, kuorinta, LPG laitehoito, seerumi ja loppuvoiteet. Tehokas mm. ennen juhlia/tärkeää tilaisuutta. Antaa heleyttä ja kauniin terveen hehkun iholle. Ihon hapetus, kosteutus. Tämän hoidon voi ottaa esim 5 kerran sarjana- 5x sarja 330 eur.
75,00 €
LPG Endermologie-yhdistelmähoito
LPG Endermologie - yhdistelmähoito sis. alkupuhdistus, LPG-laitehoito,mikroneulaus, LED-valoterapia, erikoisseerumi, naamio ja loppuvoiteet. Hoidon indikaatiot; ikämuutokset (juonteet ja rypyt), veltostunut ja kimmoisuuttaan menettänyt iho, suurentuneet ihohuokoset, pigmenttihäiriöt, samea, kosteusköyhä ja epätasainen iho. LPG Endermologie -yhdistelmähoito on erittäin tehokas non-invasiivinen ja non-aggressiivinen hoito ja se suositellaan tehtäväksi sarjahoitona 5 krt kerran kuukaudessa optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Mikroneulaus tehdään asiakkaan iholle sopivalla neulakoolla ja LED-valoterapia valitaan hoitotavoitteen mukaisesti. LED-valoterapia perustuu valoenergiaan, joka aktivoi solujen jakaantumista ja kollageeni-ja elastiinituotantoa. Ihon kollageeni on erityisen tärkeä ihon kosteustasapainon hoidossa kuten elastiinituotanto ikääntymismuutosten hoidossa.
189,00 €
LPG Endermologie kirkastava vitamiinihoito
LPG Endermologie -kirkastava vitamiinihoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, 15 min LPG laitehoito, vitamiiniseerumin imeytyksen ultraäänellä, lyhyt hieronta, kulmien muotoilu, naamio ja loppuvoiteet. Sopii samealle, kosteusköyhälle iholle. Pintaverenkierto vilkastuu voimakkaasti ja aineenvaihdunta vilkastuu tehokkaasti.
141,00 €
LPG Endermologie -laitehoito
⁷1-3 aluetta tai koko kasvot 30 min. Alkupuhdistus, LPG-laitehoito, seerumi,naamio ja loppuvoiteet. Hoito parantaa hapen ja ravinteiden kuljetusta ihoon, madaltaa juonteita ja ryppyjä -> lisää kollageenin tuotantoa ihossa. kiinteyttää veltostunutta ihoa ja kirkastaa ihoa. Hoitoalueet; kaula ja dekoltee, leuanalus, huulten alue, silmänympärysalue, nasolabiaalit, otsa. Suositellaan sarjahoitona, 10 krt. Sarjan hinta 530 eur.
59,00 €
LPG Endermologie Anti-Aging täyttävä hoito
Hoito lisää ihon täyteläisyyttä, tasoittaa, kiinteyttää ja uudelleen muotoilee. Parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista ihoon. Hoito sis. Alkupuhdistus, LPG-laitehoito 30 min, seerumi, erikoisnaamio sekä loppuvoiteet. Hoidon indikaatiot; epätasainen, kimmoisuuttaan menettänyt veltostunut, pintakuiva iho.
99,00 €
Dibi Milano KasvohoidotHinta alk.
Hydra Perfection syväkosteuttava kasvohoito
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, LPG laitehoito, syväkosteuttava hyaluronihapposeerumi, bioaktivoiva kollageeni-hyaluronihapponaamio plus syväkosteuttavat loppuvoiteet. Hoito lisää ihon kosteutta, elävöittää ihoa ja lisää kosteutta ihon eri kerroksissa, antaa ravintoaineita iholle. Kenelle: aikuiselle iholle, jossa on alentunut kosteustasapaino ja alentunut elastisuus sekä pintaryppyjä. Yksittäiskäsittelynä ihanteellinen esim. ennen juhlameikkiä! Ihon uudistaminen sarjahoidolla 1-3 hoidot kerran viikossa 4-6 hoitokerrat kahden tai kolmen viikon välein Sarjahoito -10%.
139,00 €
Dibi Milano Filler Code silmänympäryshoito
Välitön kauneushoito silmänympärysiholle. Häivyttää turvotusta ja tummia silmänalusia, kosteuttaa tehokkaasti sekä madaltaa juonteita. Vaikuttaja-aineita mm. -Ts Enzyme protect - lisää ihon nuorekkuutta - Peptidi N5- stimuloi kollageenituotantoa - Peptidiyhdiste- turvotusta vähentävä vaikutus - Kasviuutteet- virkistävä vaikutus - Kofeiini- aineenvaihdunnan vilkastuminen
35,00 €
Dibi Milano Filler Code Corrective Treatment
Kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa käsitellään kasvot, kaula ja dekoltee sekä yksittäiset juonteet. Suositellaan aikuiselle iholle, jossa on eri syistä johtuvia juonteita tai ihon tyhjyyttä. Pikakaunistaja ja kohotushoito jo yksittäisenä käsittelynä. Suositellaan 5krt sarjahoitona. Sarjahoito -10%. Sarjassa on 5 viisi todella tehokasta kotihoitotuotetta. Vaikuttavia aineita: Ts Entzime protect; suojaa entsyymejä ja vahvistaa ihoa Hydro-xpert; stimuloi fibroblasteja Peptidi 5; aktivoi kollageenin tuotantoa, kirkastaa ihoa ja lisää volyymia Helmijauhe; häivyttää juonteita
139,00 €
ERIKOISHOITO Defence Solution-herkälle ja reaktiiviselle iholle
Rauhoittaa, suojaa ja ravitsee ihoa pitäen kaikki sen toiminnot tasapainossa. Hoito vähentää ihon yliherkkyyttä ja punoitusta, lievittää lämmön ja pistelyn tuntemuksia, kosteuttaa ja tukee ihon luonnollista puolustusjärjestelmää ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Sopii iholle, joka on herkistynyt geneettisten ja hormonaalisten tekijöitten lisäksi ilmastollisille, kemiallisille, psykologisille tai mekaanisille ärsykkeille (esim. suojamaski). Sopii myös Rosacea-iholle! HAJUSTEETON HOITO!
109,00 €
Filler Code volyymihoito silmän- ja huultenympärysiholle
Tehohoito kaiken tyyppisille juonteille silmän- ja huulenympärysiholla. Kokonaisvaltainen hoito suojaa ihon entsyymejä, vahvistaa ihoa, kiinteyttää ihoa ja lisää ihon volyymia sekä poistaa turvotusta. Suositellaan 3-6krt sarjahoitona. Hoitosarja lisää silmän- ja huulenympärysihon nuorekkuutta, ihon sävystä tulee raikas ja kuulakas. Sarjahoito -10%. Alussa tehdään LPG-laitehoito silmän-ja huultenympäryksille!
59,00 €
Pro Cellular - intensiivisesti uudistava anti-aging-hoito aikuiselle herkälle iholle.
Intensiivisesti uudistava anti-aging -hoito –herkälle iholle. Hajusteeton ja väriaineeton kasvohoitokokonaisuus sopii aikuiselle iholle. Hoitokokonaisuus sis. alkupuhdistus, LPG-laitehoito 15min, kaksifaasinen vedetön tehoseerumi (sisältää mm. aloeuutetta ja prebiotteeja, matrikineja ja biologista C-vitamiinia, lintensiivinen hopeanaamio hyaluronihapolla sekä öljyvesiemulsio -voide ihon suojaksi. Suositellaan sarjahoitona 3krt/1krt/vko Sarjahoito 370 eur.
154,00 €
DIBI Milano Biostimuloiva erikoishoito ihon nuorekkuuteen
Stimuloi voimakkaasti ihon omia toimintoja ja täyttää juonteita sekä suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Sis. Alkupuhdistus, LPG-laitehoito 30 min., tehoaineiden imeytys, naamio ja loppuvoiteet. Ihon uudistamisohjelma on kivuton ja tehokas hoitokuuri todelliseen nuorekkuuteen ja juonteiden täyttämiseen. Hoito sisältää aktiivisia ainesosia, jotka on suunniteltu erityisesti juonteiden täyttämiseen. PUHDAS SONIKOITU HYALU RONIHAPPO, PDRN, C- JA PP- VITAMIINIT auttavat palauttamaan iholle nuorekkaan ulkoasun.Sopii vaihtoehtohoitona pistoksille ja esteettisille operaatioille. Suositellaan 3 krt sarjahoitona. Sarjahoito -10%,470eur.
169,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Kokonaisvaltainen kasvohoito
Alkupuhdistus, manuaalinen kuorinta/ultraäänikuorinta, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, seerumin imeytys, kulmien muotoilu, pitkä kasvohieronta, erikoisnaamio ja loppuvoiteet.
109,00 €
Nuoren ihonpuhdistus
Alkupuhdistus, ihon kunnon kartoitus, manuaalinen kuorinta, tarvittaessa ultraäänikuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja loppuvoiteet.
75,00 €
Ultraäänikasvohoito
Alkupuhdistus, ultrakuorinta ja-puhdistus, seerumin imeytys ultralla, hieronta, kiinteytysvaihe ultralla, naamio ja loppuvoiteet.
89,00 €
Silmänympäryshoito
Silmänympärysalueen hieronta 10min. naamio ja loppuvoide.
29,00 €
Mikroneulaus
Mikroneulaus, 1h 15 min, sis. alkupuhdistus, neulaus kasvot ja kaula, erikoisseerumi sekä erikoisnaamio ja loppuvoiteet. Suositellaan sarjahoitona 4-6 kertaa, 4n viikon välein. Ensimmäinen hoitokerta, 160 eur, asiakas ostaa oman henkilökohtaisen neulausrullan. Rullan hinta 35 eur. Neulakoot 0,5 mm-2,5mm. Hoitaja valitsee ihotyypille sopivan rullan. Hoitoindikaatioita ovat arvet, juonteet ja rypyt, tummat silmänaluset, huono ihon kosteus- ja öljytasapaino, hyperpigmentaatio, samea iho, suurentuneet ihohuokoset. Hoidon lopuksi ennen naamiota voidaan antaa asiakkaalle LED-valoterapiaa, jolla saadaan ihoa rauhoitettua! +15 eur.
135,00 €
Ihoa virkistävä ja uudistava kasvohoito miehille
Alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, tarv. mekaaninen puhdistus, lyhyt hieronta, tehoseerumi, naamio ja loppuvoiteet.
89,00 €
LED-valoenergiahoito
Iho uusiutuu nopeammin valon vaikutuksesta. Valo aktivoi ihosolujen biokemiallista toimintaa ja energiakeskuksia. Näin se edesauttaa hoitoaineiden imeytymistä ja solun kykyä hyödyntää hoidossa käytettäviä aineita.
39,00 €
Hiljainen hoito
Sis; alkupuhdistus, kuorinta, pitkä kasvohieronta, seerumi, naamio, loppuvoiteet. Tässä hoidossa hoitaja kertoo hoidon kulun ja sen jälkeen hoito on "hiljainen" eli asiakas saa maksimaalisen rentoutuksen. On ihan ok olla hiljaa ❤️
89,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
CND Shellac geelilakkaus
60,00 €
CND Shellac -geelilakkauksen huolto
70,00 €
Manicure
Kynsien ja kynsinauhojen hoito, hieronta ja lakkaus CND Vinylux-lakalla, loppuvoide.
59,00 €